Haku Young Spokespeople 2018 -kurssille on auki!

Vuoden 2018 Young Spokespeople-kurssin haku alkaa 1-2-3-NYT!

Vuoden kuumin nuorille suunnattu viestintäkoulutus on jälleen täällä, kun jo kahdeksatta kertaa järjestettävä YSP-kurssi valtaa Laitikkan 12.-14.1.2018.

15 – 22 -vuotiaat nuoret kokoontuvat viikonlopuksi opettelemaan viesintään, markkinointiin ja mediatyöskentelyyn liittyviä taitoja sekä pistämään taitonsa koetukseen käytännössä. Kurssin jälkeen YSPit ottavat vastaan kahden vuoden haasteen Suomen Partiolaisten viestinnän etujoukoissa ja lähtevät levittämään partion ilosanomaa missä ikinä kulkevatkaan!

Hakuaika alkaa tänään 9.10. ja kestää aina 12.11. kello 23.59 saakka. Kannattaa seurata sosiaalista mediaa hästägeillä #yspfinland sekä näitä verkkosivuja, joissa julkaistaan vanhojen YSPien terveisiä hakijoille sekä kaikkea muuta jännittävää kurssiin ja YSP-toimintaan liittyen!

Hakuohjeet 

Hakuaika vuoden 2018 kurssille on 9.10.-12.11.2017. Kurssi järjestetään 12.-14.1.2018 Laitikkalassa, Hämeessä. Mikäli haet kurssille ja tulet valituksi, sitoudut sen jälkeen YSP-pestiin kahdeksi vuodeksi.

Hakemuksen tulee olla tekijänsä näköinen – joko kirjallinen tai video. Hakemuksen tulee sisältää seuraavat perustiedot: nimi, syntymäaika, lippukunta, piiri, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Vastaa hakemuksessa myös kysymyksiin:
1) Miksi juuri sinä olisit loistava Young Spokesperson?
2) Millaista sinun mielestäsi tulevaisuuden partioviestinnän pitäisi olla?

Hakemukseen tulee liittää lisäksi mielestäsi hyvä partiovalokuva itsestäsi.

Videon pituus max. 1,5 minuuttia. Video tulee ladata Youtubeen (piilotettu video) ja lähettää linkkinä sähköpostiviestissä. Videon liitteeksi saa laittaa tekstinä perustiedot. Kirjallisessa hakemuksessa merkkimäärä ilman perustietoja max. 1000 (sisältää välilyönnit).

Hakemus tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen ysp@partio.fi 12.11.2017 klo 23.59 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.