YSP-kurssi 2014

Improa, haastatteluharjoituksia, hauskanpitoa ja paljon uusia ystäviä. Sitä kaikkea oli YSP-kurssi 2014!  Kurssi järjestettiin ensimmäistä kertaa Akaan Kylmäkoskella. Myös kaikki kurssin vetäjät olivat tällä kertaa itse YSP-kurssin käyneitä. Osallistujia kurssilla oli 27 ja he kaikkiaan 10 eri piiristä!

Kurssi rakentui pääasiassa kouluttajien vetämistä osioista, joissa käsiteltiin monia tärkeitä asioita ulkoiseen viestintään liittyen. Opittiin mm. millainen mielikuva partioon kuulumattomilla on usein partiosta ja mitä partiosta tulisi kertoa ulospäin, jotta ihmisten mielikuva partiosta vastaisi todellisuutta paremmin. Kurssilla oli myös vierailijoita, mm. lauantaina Katleena “Skeitti” Kortesuo kävi puhumassa siitä, miten median kanssa tulee toimia ja toimittajat saa innostumaan partiojutuista. 

Gourmet Näädät vauhdissa!

Gourmet Näädät vauhdissa!

Kurssille osallistunut Atte Kesti kertoo, että kurssilla parasta oli seura ja käytännön harjoitukset. Myös kurssin muonituksesta vastanneet mahtavat Gourmet Näädät saivat Atelta kiitosta.

Katso lisää kuvia kurssista ja tykkää medialähettiläistä facebookissa:  https://www.facebook.com/medialahettilaat