Haku seuraavalle YSP-kurssille käynnissä!

Viides Young Spokespeople -koulutus järjestetään 24.–26.1.2014 Akaan Kylmäkoskella. Jos olet innokas, partioviestinnästä kiinnostunut 15–22-vuotias, voit hakea kurssille 17.9.–17.11.2013 välisenä aikana.

Tänä vuonna voit hakea kurssille joko tekemällä hakuvideon ja lataamalla sen yksityisesti YouTubeen (ohjeet löytyvät lopusta pdf:nä) tai lähettämällä perinteisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen ysp.koulutus(at)gmail.com. Hakemuksessa, oli se sitten minkämuotoinen tahansa, tulee olla seuraavat asiat:

  • Nimi, syntymäaika, lippukunta, piiri, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (Videon liitteeksi voit laittaa tekstitiedoston, jossa kerrot yhteystietosi)
  • Miksi haet kurssille?
  • Mitä ajattelet partioviestinnästä?
  • Keneltä voi kysyä sinusta tarvittaessa lisätietoja, esimerkiksi lippukunnanjohtajan nimi ja puhelinnumero
  • Toiminnallinen valokuva itsestäsi

Kurssille otetaan 20–25 partiolaista ympäri Suomen. YSP -koulutuksen avulla opit kertomaan partiosta erilaisille yleisöille, pääset harjoittelemaan esiintymistilanteita ja saat huikeita mahdollisuuksia päästä edustamaan partiota ja partiolaisia mitä erilaisimpiin tilanteisiin.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä kurssinjohtajaan anni.ylinen(at)partio.fi tai YSP-verkoston johtajaan 2014 siiri.kihlstrom(at) partio.fi

OHJEET VIDEOHAKUUN